Welkom bij Ownah! 

Praktijk voor lichaam en geest

Workshop Tree of Life


Tree of Life staat symbool voor een nieuw begin, vruchtbaarheid, boom van het leven. Wat is mooier dan je eigen wortels creëren met daaraan takken van edelstenen die bij jou horen. Ook edelstenen hebben hun werking, zowel fysiek, emotioneel, psychisch als spiritueel. Door de steen te kiezen die bij jou past en hiervan jouw levensboom te maken, maak je je eigen sieraad voor het leven, jouw eigen nieuwe start.

 

Ook is de Tree of Life een mooi cadeau voor iemand, een geboorte van een kindje bijvoorbeeld of iemand door een moeilijke periode heen helpen.

Tijdens de workshop gaan we stap voor stap deze hanger maken. Het frame, de takken en de wortels. Natuurlijk kies je eerst je edelsteen uit die bij jou past. Je kan er ook voor kiezen om in plaats van een sieraad te maken een decoratieve hanger voor in huis te maken. Hier is wel een meerprijs aan verbonden i.v.m. materiaalkosten.  

 

Kosten van de workshop zijn €25,- p.p. inclusief materiaal, koffie en thee. Mocht er gekozen worden voor een grotere hanger komt er €7,50 bij. Duur van de workshop is ongeveer 2,5 uur en wordt gegeven in groepen van maximaal 10 personen.  Voor data van de workshops kunt u kijken in de agenda of vanaf 3 personen of meer kan je deze workshop ook boeken! Ook leuk voor een feestje of vrijgezellenfeest!

 

Workshop met High Tea!

 

Het is vanaf nu ook mogelijk om vanaf een groep van 4 personen de workshop te boeken samen met een High Tea! Wat is leuker om met je gezelschap samen een hanger te maken en tegelijkertijd genieten van allerlei lekkere hapjes zoals sandwiches, cupcakes, chocola etc. en natuurlijk een heerlijk kopje thee! Kosten van de workshop met High Tea zijn €45,- p.p incl. alle materialen.