Welkom bij Ownah! 

Praktijk voor lichaam en geest


Sieradenparty!


Zin in een leuke avond met vriendinnen, vrouwen onder elkaar? Op zoek naar een bijzondere en betaalbaar sieraad of een leuk origineel cadeau? Wil je wat meer informatie over de werking van edelstenen en wat deze kunnen doen? Heb je een idee, maar kan je het nergens in de winkel vinden? Misschien is een sieradenparty dan iets voor jou!


Wat houdt een sieradenparty in?

Een sieradenparty is een avond met vrouwen onder elkaar. Het minimum aantal is 6 personen. Onder het genot van een hapje en drankje zal ik mijn eigen gemaakte sieraden aan jullie laten zien, waarbij jullie ook de gelegenheid hebben om deze te kopen. Al mijn sieraden zijn door mij zelf met de hand gemaakt. Ik maak vooral sieraden van (half-) edelstenen, maar ook van (glas-) kralen. Lange en korte kettingen, oorbellen en armbanden. Ook kun je op zo’n avond natuurlijk je wensen en bestellingen doorgeven. Stel je bent op zoek naar dat ene sieraad die je niet kunt vinden. Als het in mijn mogelijkheid ligt, kan ik deze voor je maken.


 

Mini-workshop Edelstenen

Ook geef ik deze avond wat uitleg over de werking van edelstenen. Elke steen heeft z’n werking op de mens, gezondheid en welzijn, zowel spiritueel, psychisch als fysiek. Een leuke mini-workshop en erg informatief, niet alleen voor jezelf maar wellicht ook voor de mensen om je heen!


Hoe gaat het in z'n werk?

Lijkt het je leuk om een party te organiseren? Vanaf 6 personen kom ik met al m'n sieraden bij jou op bezoek, zonder kosten. Als organisator mag je ook iets leuks uitkiezen ter waarde van 20 euro. Maximaal aantal personen is ongeveer 12.